"Santini naar Oostende? Dat strookt nochtans écht niet met zijn ambities"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
"Santini naar Oostende? Dat strookt nochtans écht niet met zijn ambities"
Foto: © photonews

Ivan Santini bevestigde dit seizoen al het goede dat hij vorig jaar al liet zien. De Kroaat is een van de absolute sterkhouders bij KV Kortrijk, dat deze zomer rekening moet houden met een vertrek van zijn goalgetter.

Door Timothy Collard

Santini werd tijdens de voorbije maanden al gelinkt aan Lazio, AA Gent en na het vertrek van trainer Yves Vanderhaeghe zelfs aan diens nieuwe club KV Oostende. “Serieus? Dat vind ik nochtans geen stap vooruit voor hem”, aldus Patrick Turcq, CEO van Kortrijk.

“Dat strookt alleszins niet met de sportieve ambities van Ivan. Over het financiële aspect kan ik mij niet uitspreken, maar zijn sportieve ambities liggen echt niet bij KV Oostende.”

"2,5 miljoen euro, dat is niet overdreven veel"

Maar wat zijn die sportieve ambities dan wél? “Ivan mikt op een Belgische topclub of op het buitenland. Maar goed, als er een club bereid is om zijn ontsnappingsclausule te betalen, dan mag hij weg.”

Die ontsnappingsclausule bedraagt 2,5 miljoen euro. Niet overdreven veel, als je het aan de CEO van de Kerels vraagt. “Hij heeft dit jaar bevestigd, hard gewerkt en zit in alle competities samen aan vijftien doelpunten. Na zo’n sterk seizoen is 2,5 miljoen niet overdreven, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties