Resultaten debat: Drie clubs zullen strijden voor de titel

Geoffrey Rockele
| 12 reacties
Resultaten debat: Drie clubs zullen strijden voor de titel
Foto: © Photonews

Nu de competitie bijna op gang is getrapt, vroegen we wie aan het einde van de rit zich tot landskampioen mag kronen. U denkt dat er drie kanshebbers zijn: Anderlecht, Club Brugge en AA Gent.

De topfavoriet

Met 38% van de stemmen is Anderlecht voor u kandidaat nummer één om de titel te pakken. De ploeg van Besnik Hasi moet rechtveren na een teleurstellend seizoen.

De druk is hoog bij paars-wit, want in Brussel is de titel elk jaar een must. RSCA zag Mitrovic dan wel vertrekken, het haalde met Ezekiel een bekend gezicht binnen.

Twee uitdagers

Club Brugge is volgens u met 27% van de stemmen de grootste uitdager. Blauw-zwart leefde vorig seizoen op een wolk na de knappe prestaties in de Europa League, maar uiteindelijk zou het Europees parcours hen op het einde zuur opbreken. Dit jaar willen Preud'homme en co vol inzetten op de titel. 

AA Gent zette vorig jaar de Jupiler Pro League op zijn kop door de titel te pakken. Ongeveer 22% denkt dat Hein Vanhaezebrouck dat huzarenstukje kan herhalen. Al valt het nog af te wachten hoe de Buffalo's omgaan met hun nieuwe status... en met Champions League-voetbal.

Genk en Standard weinig kans

Racing Genk en Standard doen volgens u niet mee om de prijzen dit jaar.De Rouches behaalden 5,5% van de stemmen, de Limburgers slechts 1,8%. 5,5% van de lezers denkt dat er dit seizoen nog een andere club de neus aan het venster zal steken bovenaan het klassement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties