Jeugdproduct Anderlecht hoopt op selectie: "Het Astridpark? Dat is thuiskomen!"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Jeugdproduct Anderlecht hoopt op selectie: "Het Astridpark? Dat is thuiskomen!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren begint het seizoen zondag met een zware verplaatsing naar het Astridpark. Voor één speler wordt het een heel speciale partij. Glenn Leemans droeg veertien jaar lang het shirt van RSC Anderlecht.

Door Cédric De Volder

"Ik hoop dat ik de wedstrijdselectie haal", begint Glenn Leemans zijn verhaal bij Voetbalkrant.com. "Maar iedereen wil er natuurlijk bij zijn als er een tripje naar Anderlecht op het programma staat, hé. Al heb ik een goed gevoel na de voorbereiding."

Voor de 19-jarige verdediger waren het de eerste weken in een strak profregime. "Ik heb het alleszins goed verteerd. Al moet ik wel zeggen dat het niveau een pak hoger ligt dan bij de beloften van RSC Anderlecht. Dit zijn de grote mannen, hé." (lacht)

"Ik kreeg door de Youth League al twee keer de kans om in het Astridpark te voetballen", gaat Leemans verder. "Dat was ongelooflijk. Ik kom zondag dan ook thuis. Of ik weg moest bij paars-wit? Nee, maar ik vond het tijd voor een nieuwe stap."

Vogel voor de kat? Laat de mensen maar praten

Waasland-Beveren wordt door velen vooruitgeschoven als vogel voor de kat. "Laat de mensen maar praten. Er lopen veel jongeren rond, maar er is veel kwaliteit. Waasland-Beveren is met een nieuw project begonnen. Dit is een nieuwe start!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties