"Ibrahimovic had vroeger nachtmerries door Ronaldo"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
"Ibrahimovic had vroeger nachtmerries door Ronaldo"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

Door Timothy Collard

Ibrahimovic: “Zlatan is wow!”

Zlatan Ibrahimovic vindt zichzelf geweldig en dat mag iedereen weten. In een interview met Sports Illustrated maakte de Zweed dat nog eens duidelijk. “Messi is fantastisch, Ronaldo is goed, maar Zlatan is wow”, klonk het.

“Ibrahimovic had vroeger nachtmerries door Ronaldo”

Maar die stoere Ibrahimovic was lang niet altijd zo stoer. Toen Adrian Mutu destijds bij Juventus samenspeelde met de aanvaller had die ’s nachts zelfs nachtmerries.

“Zlatan maakte me dan wakker en zei dat hij naar gedroomd had over Ronaldo.” Of het over de Braziliaanse of de Portugese Ronaldo ging, voegde Mutu er wel niet aan toe…

“De dvd-speler van Kortrijk is kapot!”

KV Kortrijk bouwde een stevige reputatie op op gebied van scouting. CEO Patrick Turcq vertelde in een interview met Voetbalkrant.com dat KVK geen genoegen neemt met het bekijken van een dvd’tje alvorens over te gaan tot actie.

Maar volgens een lezer is dat gelogen: “Ik heb uit goede bron vernomen dat ze de dvd’s wel willen bekijken, maar dat de dvd-speler kapot is.”

"Mevrouw Benitez zou zich beter bekommeren over het dieet van haar man"

Nadat de vrouw van Rafa Benitez in een interview aangaf dat manlief steeds puin moet ruimen na José Mourinho (hij kwam bij Real Madrid, Chelsea en Internazionale in een tijdperk na Mourinho, nvdr.), deelde The Special One een steekje uit aan de Spaanse trainer.

“Mevrouw Benitez zou zich beter bekommeren over het dieet van haar man”, klonk het kurkdroog uit de mond van Mourinho.

“Fellaini kan meer dan enkel voetballen”

Nog een quote van ‘de vrouw van’ deze week. Gaëlle Garcia Diaz heeft sinds kort iets met Marouane Fellaini, en dat is niet alleen omdat de speler van Manchester United en de Rode Duivels goed kan voetballen. “Hij kan meer dan enkel voetballen”, aldus het model.

"We willen ons mengen onder de grote clubs"

Afsluiten doen we met een ontzettend ambitieuze uitspraak. Een uitspraak die we enkel kunnen toejuichen, zeker voor de spanning in het Belgische voetballandschap. “We willen ons mengen onder de grote clubs. AA Gent is ons voorbeeld”, aldus Charleroi-voorzitter Fabien Debecq.

"Een speler moet zijn trainer ook en plein public kunnen schofferen. Om hem te prikkelen"

Het is niet de leukste week uit de carrière van Benito Raman. Hij kreeg kritiek van Hein Vanhaezebrouck en zit nu (om nog onbekende redenen) niet in de kern voor de wedstrijd tegen KRC Genk.

Jan Mulder neemt het met een kwinkslag op voor de aanvaller. "Een speler moet zijn trainer ook en plein public kunnen schofferen. Om hem te prikkelen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties