Reactie Van Langendonck in supervorm: "Alle twijfels weggespeeld"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
Van Langendonck in supervorm: "Alle twijfels weggespeeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Van Langendonck lijkt de vorm van zijn leven te pakken te hebben. Het sluitstuk van Westerlo mag na drie wedstrijden al terugblikken op een bijzonder sterke seizoensstart.

Door Robby Morren

Westerlo pakte zaterdagavond zijn eerste zege tegen OHL, maar daar was een beresterke Koen Van Langendonck voor nodig. De club haalde Kristof Van Hout, maar als Van Langendonck zo blijft presteren, zal Van Hout de rest van het seizoen aan de bank gekluisterd blijven.

"Ik weet niet of de concurrentie mij beter maakt, er is altijd al sterke concurrentie geweest in Westerlo. Het komt erop aan om elke dag hard te werken op training."

Keeperstrainer

En die noeste trainingsarbeid werpt duidelijk vruchten af. Dat Van Langendonck nu heerst onder de Westelse lat, dankt hij naar eigen zeggen aan de keeperstrainer. "Ondertussen heb ik alle twijfels weggespeeld en daarvoor moet ik Paul Peeters bedanken."

Naast zijn eigen prestatie was de doelman vooral tevreden met de competitiestart van zijn team. "We hebben al tegen twee teams gespeeld die play-off 1 ambiëren en hebben toch 4 op 9 gehaald. Iedereen wist dat het tegen Oostende niet goed was, maar tegen OHL heeft de ganse ploeg geknokt voor de overwinning."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties