Reactie Spreekverbod Raman verleden tijd: "Misschien speelde ik daardoor opnieuw beter"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Spreekverbod Raman verleden tijd: "Misschien speelde ik daardoor opnieuw beter"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman stond vanavond, na de bleke wedstrijd tegen Standard, op tegen KAS Eupen. Met een halve assist en een goal toonde hij Gent de weg naar de volgende ronde.

Sander De Graeve in Gent

Met een geniale snookerstoot in een introductiefilmpje maakte Raman tegen Standard al een einde aan de heisa. Meteen sprong het lampje voor interviews terug op groen, maar zijn wedstrijd was toen nog niet op hetzelfde niveau.

Vanavond verscheen Raman wel aan de afspraak, zowel op het veld als in de perszaal. "Na lange afwezigheid ben ik hier terug, hé", lacht Raman. "Ik heb m'n lesje geleerd", aldus de aanvaller die destijds ook op het veld wat afwezig bleef.

Ik heb m'n lesje geleerd

"Als ik niet mag spreken, dan mag ik niet veel doen. Misschien voelde ik me wat begrensd. Nu ik terug mag spreken, was ik opnieuw bij de les", gaf Raman aan. Hij gaf prompt een halve assist met een lange rush.

"Of ik hem liever zelf gemaakt had? Nicklas kon hem afwerken, dat is het belangrijkste. We hadden een doelpunt nodig vlak voor de rust", in de tweede helft was het dan toch prijs. "Het was een mooie actie en Matton koos ervoor om mij aan te spelen."

Zondag was het echt niet om aan te zien

-Benito Raman

Het was een ontlading voor de publiekslieveling. "Ik moest een reactie geven na zondag, hé. Dat was niet om aan te zien. Mijn eerste bal raakte ik bij mijn gele kaart na 34 minuten, mijn tweede bij minuut 40 en mijn derde in minuut 53. Da's echt te weinig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties