Vanhaezebrouck waarschuwt voor Beker: "Er zúllen verrassingen zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vanhaezebrouck waarschuwt voor Beker: "Er zúllen verrassingen zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Één van de grootste charmes van de Beker van België, zijn de verrassingen. Een team uit vierde, derde of tweede dat boven zich uitstijgt en de grote favoriet klopt. Gent-coach Vanhaezebrouck verwacht alvast enkele stunts.

Sander De Graeve in Gent

"Anderlecht is al vaker op z'n bek gegaan in de Beker. Het is nog al gebeurd. De eerste ronde is de gevaarlijkste omdat niemand verwacht dat je eruit gaat. Ik ben er zeker van dat er verrassingen zullen zijn", aldus Vanhaezebrouck die hoopt dat zijn team niet tegen zo'n stunt loopt.

"Eupen is een goeie ploeg. Ik heb ze zien spelen, ze zijn technisch sterk en zullen heel gemotiveerd zijn. Ze verloren de laatste weken al wat punten waar je het niet meteen verwacht. Dat is heel vaak een teken dat die ploeg volledig gefocust is op die bekermatch."

We zullen op onze hoede moeten zijn -Vanhaezebrouck

"Dat maakt het des te gevaarlijker voor ons", geeft de Gent-coach aan. "We zullen op onze hoede moeten zijn, maar je moet een kat een kat noemen. Wij spelen bovenaan in eerste klasse, zij bovenaan in tweede. Normaal gezien moeten we dat team aankunnen."

Eupen zal zich wellicht niet ingraven. "Het is een voetballende ploeg, ik verwacht een open wedstrijd. Meer open dan tegen sommige andere tweedeklassers. Pas op, wie weet komen ze zich ingraven, maar dat is hun spel niet."

Wie verdient een kans bij Gent in de Beker?

23%
5%
8%
6%
3%
39%
5%
11%
2%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties