Sprokkels: Mechelen klopt AZ

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Sprokkels: Mechelen klopt AZ
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Zowel transfergeruchten als andere leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

  • KV Mechelen heeft een oefenwedstrijd gewonnen van AZ. Het werd uiteindelijk 2-1. Tim Matthys en Sofiane Hanni scoorden voor Malinwa, waar Coosemans door interlandverplichtingen van Gillet onder de lat kon plaatsnemen.

  • Dennis Van Wijk is momenteel aan de slag als trainer van Deinze. De tweedeklasser moet echter de komende twee wedstrijden vanop de tribune toezien. Hij werd geschorst naar aanleiding van een incident in de wedstrijd tegen Geel. Deinze gaat niet in beroep.

  • Vanaf 2018 moet de ondervoorzitter van de KBVB uit een ander taalregime komen als de voorzitter. Dat heeft de KBVB beslist.

  • Standard is er ook tijdens een oefenpot tegen het het Duitse Fortuna Düsseldorf niet in geslaagd om een match te winnen. De Rouches verloren met 3-2, Badibanga en Tetteh scoorden.

  • Victor Vazquez werkt rustig verder aan zijn terugkeer. De Spanjaard wisselt individuele trainingen af met groepsessies, zo meldt Het Nieuwsblad.

  • Slechts nieuws voor Mario Götze. De middenvelder van Bayern München viel in de EK-kwalificatiematch Ierland-Duitsland uit met een scheur in de adductoren. Götze is naar schatting drie maanden uit de roulatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties