Ongeloof op de Freethiel: Milos Maric bereidde zich voor op 3e seizoen vol zorgen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Ongeloof op de Freethiel: Milos Maric bereidde zich voor op 3e seizoen vol zorgen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milos Maric (33) weet haast niet wat hem overkomt. Twee seizoenen lang vocht hij tegen de degradatie, nu leunt hij met Waasland-Beveren tegen PO1 aan. De Servische ervaringsdeskundige schetst het verschil tussen de Waaslanders toen en nu.

Waasland-Beveren sloot de voorbije twee seizoenen telkens af op plek 14. Twee keer maar nipt de degradatiedans ontlopen, een scenario dat zich na de 16 op 36 geen derde keer lijkt af te spelen.

"Hopelijk moeten we niet meer aan de degradatie denken", opent Maric tegenover Voetbalkrant.com. "Charleroi en KV Mechelen komen er nu aan. Nadien kunnen we misschien de top-6 binnentreden."

Ik zie in dit team véél meer balans tegenover vroeger

"Ik ben inmiddels 33 en heb de voorbije twee seizoenen meegemaakt. Ik ben dus realistisch genoeg om te beseffen dat het nog vroeg is om over PO1 te spreken. Als Waasland-Beveren zijnde moet je latijd rustig blijven."

Toch is het contrast met de vorige jaargangen groot. "Met dertien à veertien volwaardige jongens is de keuze beperkt, maar ik zie in dit teams véél meer balans tegenover vroeger."

"Jongens als Myny en Milosevic zijn sterk één tegen één, we hebben een goed verdedigend blok en een coach met een geweldige mentaliteit en karakter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties