Club Brugge mist Tom De Sutter en omgekeerd

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Club Brugge mist Tom De Sutter en omgekeerd
Foto: © photonews

Tom De Sutter en Obbi Oulare vertrokken. Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Leandro Pereira kwamen in de plaats. Die wissels leverden voor geen enkele partij al het gewenste resultaat op.

De clash in het Astridpark maakte duidelijk dat Club dreiging en gestalte mist voorin. Pereira (0 goals, alle competities meegeteld) kostte blauw-zwart deze zomer 3,5 miljoen euro. De hoge verwachtingen zal hij nog moeten inlossen.

Vossen (3) is voorlopig niet de goalgetter die hij ooit in de Cristal Arena was. Diaby (7) dikte als enige zijn teller al redelijk aan. Met dank aan zijn vier treffers tegen Standard.

Goed voor 24 goals

Als we een blik op Turkije en Engeland werpen, zien we dat de voormalige Brugse spitsen moeilijk voet aan de grond krijgen. De Sutter wacht nog steeds op zijn eerste competitiedoelpunt voor Bursaspor. Oulare op zijn eerste speelminuten.

Zowel Club als zijn gewezen aanvalsduo zit nog in de zogeheten aanpassingsperiode. Een studieronde die met een kwart van het seizoen achter de rug, stilaan mag afgerond worden.

Tom De Sutter

Bursasspor - 190 min - 0 goals
Club (14/15) - 2664 min - 17 goals

Obbi Oulare

Watford - 0 min - 0 goals
Club (14/15) - 1090 min - 7 goals

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties