UPDATE: Gedoz en Deschacht krijgen ook gelijk van Geschillencommissie

UPDATE: Gedoz en Deschacht krijgen ook gelijk van Geschillencommissie
Foto: © photonews

De Reviewcommissie riep vorige week twee spelers op ter verantwoording op basis van beelden van speeldag 12. En beiden kwamen ze uit de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Al lijkt het allemaal mee te gaan vallen, want het Bondsparket vraagt geen straffen.

UPDATE 17u15: De Geschillencommissie heeft het Bondsparket gevolgd en heeft Gedoz en Deschacht geen straf gegeven voor hun acties in de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Beiden gaan vrijuit.

13u32: Deschacht moest komen uitleggen waarom hij zijn hand in het gezicht van Victor Vazquez plantte, terwijl Gedoz zich moest verantwoorden voor zijn té stevige tackle aan het adres van Steven Defour.

Het Bondsparket besloot daarop om geen straffen te vragen voor beide spelers. Mogelijk speelde daarin mee dat zij niet de zwaarste fouten maakten van speeldag 12. De Geschillencommissie kan nu alsnog een straf opleggen, maar als het Bondsparket al geen straf vraagt ...

Enkel Olivier Deschacht en Felipe Gedoz moesten zich namelijk verantwoorden voor hun acties. Jongens als Seth De Witte, Leandro Pereira, Jelle Van Damme en heel wat anderen kwamen dus zonder straf weg. Lees hier nog eens na welke jongens volgens ons op het matje mochten geroepen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties