Schrijf je in voor de FIFA16-marathon in de Ghelamco Arena

Redactie
| 0 reacties
Schrijf je in voor de FIFA16-marathon in de Ghelamco Arena
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op zaterdag 12 december organiseert EA Sports in samenwerking met voetbalkrant.com voor het eerst de EA Sports FIFA 16 Marathon. Tijdens het 6 uur durende event nemen 20 teams van telkens 3 personen het tegen elkaar op in de Ghelamco arena in Gent.

Het winnende team gaat naar huis met een geldprijs ter waarde van 1.500 euro die integraal bestemd is voor de ondersteuning van de jeugdwerking van de club. Ook de runner ups gaan met leuke prijzen naar huis. Op het ogenblik van inschrijving wordt de deelnemende teams ook gevraagd om in geval van winst aan te geven op welke manier de club zijn jeugdwerking verder wenst uit te bouwen.

De EA SPORTS FIFA 16  Marathon is een FIFA tornooi met poulesysteem en start om 14u. De finale wordt gespeeld rond 20u en het winnende team ontvangt na afloop van een hopelijk spannende finale de hoofdprijs.

Inschrijven kan vanaf vandaag tot vrijdag 4 december via onderstaand formulier.

Je vindt hier het wedstrijdreglement alsook praktische informatie over het event. Om organisatorische redenen is het aantal supporters per deelnemend team beperkt tot 2 personen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties