Reactie Moses Simon lijkt weer helemaal de oude en legt uit waarom: “Dit is hét verschil”

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Gent
| 6 reacties
Moses Simon lijkt weer helemaal de oude en legt uit waarom: “Dit is hét verschil”
Foto: © photonews

Hij ontving de trofee van Man van de Match van de UEFA, en dat kunnen we best begrijpen. Moses Simon lijkt namelijk hélemaal terug van weggeweest. De kleine Nigeriaan dartelt opnieuw over het veld en tegen Zenit was hij betrokken bij beide doelpunten.

“Ik voel me terug goed in mijn vel”, liet Simon na afloop van de wedstrijd optekenen. “Dat is misschien wel hét verschil met enkele maanden geleden. Ik voel me weer gelukkig als ik op het veld sta.”

En daarom wilde de Nigeriaanse sneltrein zijn naasten nog eens bedanken. “Iedereen bij Gent is me blijven steunen. Mijn ploegmakkers, de staf én de supporters. Ik kreeg via Facebook zelfs berichtjes van de fans.”

"Dat ik aarzelde? Dat was bewust"

Moses Simon

Bovendien was Simon bij allebei de goals van de Buffalo’s betrokken. Al leek hij bij de actie die de 1-0 inleidde toch even te aarzelen. “Maar dat was bewust”, aldus Simon. “Had ik die bal meteen voorgezet, dan had Depoitre er nog niet geweest.”

“Ik ben echt ongelofelijk blij met dit resultaat en de kwalificatie”, ging de winger verder. “Het betekent heel veel voor mij dat we dit op zo’n hoog niveau kunnen realiseren. Dit is zonder twijfel één van de mooiste momenten uit mijn leven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties