Compleet geflopt bij Club Brugge, maar deze man kan blauw-zwart binnenkort flink wat geld opleveren

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Compleet geflopt bij Club Brugge, maar deze man kan blauw-zwart binnenkort flink wat geld opleveren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge kon hij de verwachtingen nooit inlossen en daarom stuurde blauw-zwart hem in 2014 ook met een onvoldoende door. Maar… Binnenkort levert Enoch Kofi Adu blauw-zwart misschien nog flink wat geld op.

Adu staat momenteel onder contract bij Malmö FF, waar hij een vaste waarde is. De Ghanese middenvelder heeft het naar zijn zin bij de Zweedse club, maar toch zou een transfer zich opdringen.

Teleurgesteld na mislopen Champions League

De ambitieuze Adu is volgens de laatste berichten teleurgesteld omdat Malmö pas vijfde werd in de competitie en op die manier naast een nieuwe Champions Leaguecampagne grijpt.

De 25-jarige middenvelder zou zijn zaakwaarnemer dan ook de opdracht gegeven hebben om op zoek te gaan naar een nieuwe club.

Prijskaartje van 1,5 miljoen euro?

En dát is mogelijk goed nieuws voor Club Brugge, dat bij de verkoop van Adu een doorverkoopclausule in de deal liet opnemen. Volgens de Zweedse pers heeft blauw-zwart bij een transfer zomaar eventjes recht op 50% van de transfersom.

Niet mis als je weet dat Adu straks misschien voor 1,5 miljoen euro vertrekt bij Malmö. Er zou alvast interesse vanuit Israël zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties