'Club Brugge speelt Vazquez én andere basisspeler (mogelijk) kwijt in januari'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
'Club Brugge speelt Vazquez én andere basisspeler (mogelijk) kwijt in januari'
Foto: © photonews

Moet Club Brugge vrezen voor een vertrek van van twee sterkhouders? Daar lijkt het alleszins toch op. Volgens de laatste berichten zouden Victor Vazquez én Felipe Gedoz op concrete interesse uit het buitenland kunnen rekenen.

Er was tijdens de voorbije jaren meer dan één keer interesse in de Spaanse spelmaker van blauw-zwart, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk nooit. Afgelopen zomer wilde Vazquez maar wat graag een transfer versieren, maar toen bleef concrete interesse uit.

Cruz Azul

Daar zou nu verandering in zijn gekomen, zo weten buitenlandse websites. Het Mexicaanse Cruz Azul zou heel erg geïnteresseerd zijn in Vazquez. Volgens die websites zou de deal al zo goed als rond zijn, maar dat lijkt nu ook weer niet het geval.

Vazquez heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij de tijd rijp acht om andere lucht opsnuiven. Een lucratieve transfer naar Mexico zou dan ook interessant kunnen zijn voor de Spanjaard.

Ook interesse voor Gedoz

Uit Italiaanse hoek is er dan weer interesse voor Felipe Gedoz. De Braziliaanse dribbelaar kan op belangstelling van Fiorentina rekenen, zo melden Italiaanse media.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties