'Anderlecht wil Gent, Club én KVO aftroeven voor topverdediger'

Redactie
| 36 reacties
'Anderlecht wil Gent, Club én KVO aftroeven voor topverdediger'
Foto: © Photonews

Benoît Poulain is momenteel de meest gegeerde verdediger van de Jupiler Pro League. KV Kortrijk wil hem niet zomaar laten gaan, maar tot een contractverlenging kwam het nog niet. Nu mengt ook Anderlecht zich in de dans.

Anderlecht is niet de eerste ploeg die interesse toont in Benoit Poulain. Club Brugge, KAA Gent, KV Oostende en Zulte Waregem hengelden eerder al naar de handtekening van Benoît Poulain. Diverse clubs zien dus wel heil in de sterke centrale verdediger.

De Kerels hielden lange tijd de boot af. Eventueel willen ze hem zelfs gratis laten vertrekken op het einde van het seizoen. "We hebben hem destijds ook gratis aangetrokken, dus financieel verlies gaan we niet lijden", gaf Patrick Turcq daarover aan tegen onze redactie.

Play-off 1 een verre droom?

Maar: op tien dagen kan veel veranderen. Kortrijk kan nog steeds een fikse kerstpremie opstrijken bij een winterverkoop van Poulain én de voorbije weken zijn de kaarten ongunstig geschud voor de Kerels. Als in de resterende wedstrijden van 2015 weinig punten worden gepakt is play-off 1 een verre droom en kan er gedacht worden aan een verkoop van Poulain.

En het is paars-wit zeker menens. Milos Kosanovic leek de eerste optie bij Anderlecht, maar volgens Het Laatste Nieuws hebben ze die interesse enigszins verschoven richting Poulain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties