Tussen zorgeloos genieten en dromen van play-off 1

Tussen zorgeloos genieten en dromen van play-off 1
Foto: © photonews

Moeskroen en Waasland-Beveren werden aan het begin van het seizoen getipt als twee van de ploegen die het wel érg lastig zouden krijgen om op het hoogste niveau te blijven meedraaien. Na 2/3e competitie staan beiden echter vrij rustig in de stand.

Het wordt dus zorgeloos genieten in Moeskroen. De winnaar is quasi zeker van operatie redding. En mag eventueel zelfs nog naar boven kijken, want de strijd om play-off 1 wordt door iedereen tot plaats 14 gestreden.

RMP weet dat er ook nog een inhaalwedstrijd tegen Charleroi volgt en kan dus een erg goede zaak doen, Stijn Vreven zal vooral willen dat zijn spelers spelen als mannen en dus iets laten zien. 

De vraag is wel: wie zet Stijn Vreven onder de lat bij Waasland-Beveren? Goblet maakte de voorbije weken wat foutjes, Henkinet komt zo mogelijk opnieuw in de ploeg. 

Wie haalt het volgens Unibet?

Twee ploegen die volgens Unibet heel erg aan elkaar gewaagd zijn. Maar er zijn nog leuke gokjes die wel heel wat kunnen opleveren. Denkt u dat RMP op voorsprong zal komen, maar alsnog verliest? Wel, dat levert u maar liefst 33 keer uw inzet op. Ga het HIER ontdekken en krijg uw welkomsbonus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties