UPDATE: Kortrijk schorst Kage en Kamara

Redactie
| 38 reacties
UPDATE: Kortrijk schorst Kage en Kamara
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Hervé Kage en Aboubakar Kamara, de twee spelers van KV Kortrijk, zitten zwaar in nesten. Woensdag raakte al bekend dat beide heren werden verhoord door de politie, maar donderdag werd er meer duidelijk… Ondertussen heeft KV Kortrijk het duo geschorst.

UPDATE 11u38: Ondertussen weet VTM dat KV Kortrijk het duo heeft geschorst. De voorbije dagen was nog te horen dat de Kerels het verhaal van hun spelers geloofden, maar nu is er duidelijk meer aan de hand.

Zo stapte een jonge vrouw – zelf het liefje van een voetballer – naar de politie en diende ze een klacht in voor groepsverkrachting. Wat de precieze betrokkenheid van Kage en Kamara in de zaak is, is niet geweten. Wat wel duidelijk is, is dat ze tijdens de feiten aanwezig waren.

Volgens Het Laatste Nieuws trok de jonge vrouw een tiental dagen geleden samen met haar vriend naar een feestje op een appartement in het Kortrijkse. Daar was een feestje onder voetballers aan de gang. Onder die voetballers dus ook Hervé Kage en Aboubakar Kamara.

Zelfs beelden van het voorval

Het feestje evolueerde in verloop van tijd naar een ware gangbang, zo weet de krant ook. De jonge vrouw werd een hele nacht lang de speelbal van in totaal vijf aanwezige jonge mannen.

Eén probleem voor het vijftal: de vrouw stemde er niet mee in en stapte een dag later naar de politie. Bovendien zou zij ook beelden van het voorval hebben, aangezien die door de aanwezige mannen werden verspreid onder de ‘deelnemers’.

Opvallend: in de kerstboodschap van de Kerels is Kamara wél nog te zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties