Reactie Ai, Anderlecht was eigenlijk te laat bij Gillet

Ai, Anderlecht was eigenlijk te laat bij Gillet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guillaume Gillet heeft zijn laatste match voor Anderlecht gespeeld. Maar dat moest misschien niet gebeurd zijn... Want - zo gaf hij zondag toe - was paars-wit niet snel genoeg op de bal.

Gillet was al sinds begin dit seizoen aan het twijfelen of hij zou blijven of niet, maar op een gegeven moment hakte hij de knoop door. Ook omdat hij nog niks van Anderlecht gehoord had. "De onderhandelingen met Anderlecht kwamen te laat. Ik had mijn beslissing al genomen. En eens ik een beslissing neem, kom ik daar niet meer op terug."

Anderhalf jaar geleden: 'Bedankt en tot ziens Guillaume'

Achteraf gezien had Anderlecht best wat sneller kunnen handelen, want Gillet is dit seizoen al enorm nuttig en belangrijk gebleken. "Wie had dat anderhalf jaar geleden kunnen denken? Toen was het: 'Bedankt en tot ziens Guillaume'. Nu heb ik enkele belangrijke doelpunten gescoord en wou het publiek liever niet dat ik vertrok. Het leven zit gek in elkaar."

En het verhaal van Gillet is nog lang niet uitgeschreven. "Het mag raar klinken, maar ik voel me nu op mijn sterkst. Ik hoop nog vele jaren op het hoogste niveau te spelen. Afsluiten? Dat doe ik zeker bij FC Luik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties