Van ‘vergeten Essevee-speler’ naar erg nuttige pion: "Hij mag niet meer weg"

Van ‘vergeten Essevee-speler’ naar erg nuttige pion: "Hij mag niet meer weg"
Foto: © photonews

Aan het begin van het seizoen was het klaar als een klontje: Bruno Godeau mocht de Gaverbeek verlaten. Maar de geïnteresseerde teams haakten af, enkele maanden later is de centrale verdediger een nuttige pion geworden in het raderwerk van Francky Dury. Slotsom: hij mag niet meer weg.

Samen met Joël Sami speelde hij twee keer een sterke wedstrijd tegen AA Gent begin december, in de daaropvolgende weken kreeg hij door afwezigheid van onder anderen Bryan Verboom nog meer kansen in de basis.

Hij is samen met Diallo en Verboom de derde linksvoetige verdediger in het team van Francky Dury, dus heeft hij wel degelijk zijn rol binnen Essevee. Was het een maand geleden nog te verwachten dat Godeau in de wintermercato zou verkassen, dan is dat nu niet meer zo.

Hij mag niet meer weg -

Francky Dury

Sterker nog: deze zomer wilden de clubs uit Nederland hem uiteindelijk niet inlijven, nu is de interesse van KV Kortrijk onvoldoende voor Zulte Waregem om hem te laten gaan. "Hij mag niet meer weg", aldus de oefenmeester op winterstage in Spanje.

Niet slecht ook voor een speler die enkele maanden geleden nog weg mocht/moest bij Zulte Waregem en zelfs even naar de B-kern werd verwezen. “Ik heb een paar moeilijke momenten gehad, maar nu gaat het goed", was de linkspoot daar in december al tevreden mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties