'Sven Kums gaat een toptransfer naar de Serie A realiseren'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 131 reacties
'Sven Kums gaat een toptransfer naar de Serie A realiseren'
Foto: © Photonews

Sven Kums speelt al maanden op een hoog niveau bij KAA Gent en mogelijk levert hem dat straks een absolute toptransfer op. Volgens de laatste geruchten kan de kapitein van Gent namelijk naar de top van de Serie A.

Zo zou Fiorentina zijn oog hebben laten vallen op de draaischijf van AA Gent. La Viola doet het uitstekend in de Italiaanse Serie A: het staat op de tweede plaats, op amper één punt van leider Internazionale.

Volgens diverse Italiaanse bronnen hoopt Fiorentina zich nog deze maand te versterken met de 27-jarige Kums, die nog tot de zomer van 2018 onder contract ligt bij Gent. Als Fiorentina Mario Suarez (in de belangstelling van Liverpool, nvdr.) kwijtspeelt, dan zou het onmiddellijk in actie schieten.

'6 miljoen euro voldoende', maar Gent zal niet willen meewerken

Volgens de Italiaanse media zou een bedrag van om en bij de 6 miljoen euro moeten volstaan om Kums binnen te halen. Maar dat is wellicht buiten het bestuur van de Buffalo’s gerekend. Ivan De Witte en Michel Louwagie lieten al meermaals verstaan dat er in januari geen enkele sterkhouder zal vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties