Genkenaar Schrijvers had goed gesprek met Bob Peeters, maar... "Ik kan het niet maken dat mijn seizoen er na 9 matchen opzit"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 9 reacties
Genkenaar Schrijvers had goed gesprek met Bob Peeters, maar... "Ik kan het niet maken dat mijn seizoen er na 9 matchen opzit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Siebe Schrijvers was deze wintermercato grof wild. Zowel OH Leuven, Westerlo als Waasland-Beveren wilden de jongeling van Racing Genk huren. Dat hij uiteindelijk naar de Freethiel trok, was een doordachte keuze.

Schrijvers ging praten met OH Leuven, maar dat contact bleef vaag. De babbel met Westerlo daarentegen werd wel concreet. "Ik had een goed gesprek met Bob Peeters", vertelt de aanvaller bij Voetbalkrant.com.

Voor mij is het belangrijk om matchen te spelen, PO2 moet er dus ook nog bij

"Maar Waasland-Beveren staat al acht punten voor op Westerlo. Ik kan het niet maken dat na negen matchen mijn seizoen erop zit. Voor mij is het belangrijk om matchen te spelen. PO2 moet er dus ook nog bij."

En dus koos Schrijvers voor meer zekerheid in het Waasland, waar hij met Stijn Vreven een gelijkaardige coach als Peter Maes tegenkomt. "Vreven is net als Maes een trainer die er kort opzit. Hij vraagt veel van de spelers, maar hij kan er met zijn passie ook veel uithalen. Dat bewees hij al in de eerste seizoenshelft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties