Hasi beseft ook: "We zien dat onze concurrenten zich stevig versterkt hebben"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 21 reacties
Hasi beseft ook: "We zien dat onze concurrenten zich stevig versterkt hebben"
Foto: © photonews

Dat Filip Djuricic naar Anderlecht zal komen, werd nog niet officieel bevestigd door de club. Achter de schermen hebben ze ons al laten verstaan dat er weinig twijfel over bestaat. "Ik zeg niks over spelers die er nog niet zijn", aldus Besnik Hasi.

Hasi wou dus niks kwijt over Djuricic, maar de transfer is blijkbaar enkel nog een kwestie van afronden. Ook in Portugal horen we dat Djuricic op weg is naar Brussel. "De club wil dingen doen. We zien ook wel dat onze concurrenten zich serieus versterkt hebben. Maar we moeten daarvoor niet enkel naar de laatste match tegen Gent kijken", zei Hasi.

Hasi weet immers dat hij een paar probleemposities heeft, zoals nu op het middenveld, maar ook op zijn rechterflank. De vraag is wanneer Rafael Galhardo speelklaar zal zijn. En daarbij komt nog dat Andy Najar te kennen gegeven heeft liever niet op de rechtsachter te spelen.

Ik spreek niet over spelers die hier niet zijn

"Als we compleet staan, hebben we een goeie ploeg", vindt Hasi. "Als er iets bijkomt, moet het een echte versterking zijn. Djuricic? Ik spreek niet over spelers die hier niet zijn. We zijn met een paar zaken bezig."

Meervoud? "Dat zullen jullie wel zien. Er zijn dossiers die afgerond kunnen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties