Penalty of niet? "Ik had last van mijn oog" en "Hier gaan we niet om treuren"
Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 23 reacties

Westerlo-spelers reageren op de gekregen penalty bij STVV

Penalty of niet? "Ik had last van mijn oog" en "Hier gaan we niet om treuren"
Foto: © photonews

Met dank aan een grensrechterlijke blunder graaide Westerlo de volle buit mee bij STVV. De fout op de doorgebroken Frédéric Gounongbe gebeurde wel degelijk buiten de zestien. En dat beseften de Kemphanen na de wedstrijd maar al te goed.

"Ik dacht dat de fout in de zestien werd gemaakt, maar ik had dan ook last van mijn oog." Benji De Ceulaer lachte de vraag niet weg, integendeel. "Ik kreeg een bal tegen mijn linkeroog tijdens de warming up. Ik geloofde echt dat het penalty was en ben blij dat de lijnrechter dit ook zo zag." (lees verder)

Centrumverdediger Jens Cools aanschouwde de fase vanop een afstand. "We braken snel uit van achteruit. Je merkte aan de commotie dat er iets niet klopte. De jongste weken draaien de beslissende momenten in ons voordeel uit. Dat mag wel eens."

Aan de commotie merkte je dat er iets niet klopte

Het laatste woord was voor matchwinnaar en hoofdrolspeler Gounongbe. "In de actie had ik het gevoel dat de fout in de zestien gebeurde. Ik viel er alleszins binnen. Dit is het geluk dat we in het seizoensbegin ontbraken. Het is jammer voor Sint-Truiden, maar wij gaan er niet om treuren. Dat is voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties