Einde mercato nadert: wat denkt Westerlo-speerpunt Gounongbe over de Engelse interesse?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties

Frédéric Gounongbe staat niet voor het eerst in Engelse belangstelling

Einde mercato nadert: wat denkt Westerlo-speerpunt Gounongbe over de Engelse interesse?
Foto: © photonews

Afgelopen zomer stond Frédéric Gounongbe nog in de belangstelling van de Engelse tweedeklasser Derby County. Nu probeert Jimmy Floyd Hasselbaink de Westelse goalgetter naar reeksgenoot Queens Park Rangers te halen.

De Nederlandse oefenmeester leerde Gounongbe kennen toen hij nog aan het roer stond van Royal Antwerp FC en de aanvaller voor goals zorgde bij WS Brussels. Al snel raakte Hasselbaink gecharmeerd.

Of ik met 100 procent zekerheid blijf? In voetbal ben je nooit helemaal zeker

Maar wat denkt Gounongbe zelf van die interesse met het slot van de wintermercato in zicht? "Dit doet me plezier, maar voorlopig stel ik me geen vragen en zit ik met mijn hoofd volledig bij Westerlo", vertelt de Kemphaan bij Voetbalkrant.com.

"Of ik met 100 procent zekerheid blijf? (twijfelt) "In voetbal kan je nooit helemaal zeker zijn. Ik concentreer me voor de volle 100 procent op de redding van Westerlo. In de zomer zien we wel wat er gebeurt."

"Ik heb nog een contract bij de club en ben niet het type dat het conflict opzoekt. Veel spelers hopen ooit in Engeland te voetballen. Voor mij is dat niet echt een droom", aldus Gounongbe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties