Hamme blijft leider na titanenstrijd tegen Thulin

Hamme blijft leider na titanenstrijd tegen Thulin
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

ARB Hamme speelde dit weekend een erg belangrijk duel op bezoek bij Thulin. In de stand stond Hamme een puntje boven dat team, verlies was dus uit den boze. Uiteindelijk werd het een erg spannend duel.

Het was voor velen uitkijken naar de absolute topper tussen titelfavoriet Thulin en huidig leider ARB Hamme. Een afgeladen sporthal, een ingehuurd samba-orkest om de “Waalse Brazilianen” te begeleiden en 2 topteams die met open vizier wilden strijden voor de overwinning. zorgden voor de rest.

Aan de rust stonden de bezoekers uit Hamme met 2-3 voor, via Diniz werd het tien minuten voor tijd hingen de bordjes opnieuw op gelijke hoogte. Beide ploegen kregen nog kansen om voor de 4-3 te gaan, maar er werd niet meer gescoord. Al bij al een billijk gelijkspel, waardoor Hamme kan blijven dromen.

Na 16 wedstrijden doen de Oost-Vlamingen het namelijk nog steeds wonderwel: ze wonnen al 13 keer en verloren enkel van Puurs. De herfstkampioenen blijven zo op schema en hebben in de stand nog steeds een puntje voorsprong op Thulin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties