Reactie Waasland-Beveren 'not amused' met overbodige rode kaart: "Was dit écht nodig?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 17 reacties
Waasland-Beveren 'not amused' met overbodige rode kaart: "Was dit écht nodig?"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren kon zondagavond met opgeheven hoofd de Ghelamco Arena verlaten. De Waaslanders gaven weinig weg tegen AA Gent, maar de rode kaart voor sterkhouder Thibault Moulin én de nederlaag zorgden voor een slechte nasmaak.

Stijn Vreven was achteraf niet mals voor de arbitrage. "De enige smet was de rode kaart. Dat een speler die niet bij de overtreding betrokken is, op die manier een rode kaart krijgt, tart alle verbeelding", aldus de oefenmeester van de Leeuwen.

"Als ik daarna verhaal ga halen bij de ref en die meteen met een rapport dreigt, dan stoor ik mij daar heel zwaar aan", sloot de coach af. Ook doelman Henkinet kon het amper geloven. "We missen één van onze beste spelers in de belangrijke match tegen OH Leuven."

Ik stoor me hier heel zwaar aan

-Stijn Vreven

Het is natuurlijk het ergste voor Moulin zelf. "Was dit nodig?", vraagt hij zich hardop af. "Volgens de letter van de wet kan ik die kaart krijgen, maar is dat écht nodig om die in de 90e minuut te geven bij een 2-1 stand?"

"De match tegen Leuven missen, is erg zuur. Ik ga er alles aan doen om mijn ploegmaats te motiveren. Het is geen ramp, hé. De anderen zijn er ook klaar voor", sloot de middenvelder af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties