De sportieve familie van Sofiane Hanni: “Ja, mijn zus voetbalt ook en ik weet dat ze in Mechelen een vrouwenteam hebben”

De sportieve familie van Sofiane Hanni: “Ja, mijn zus voetbalt ook en ik weet dat ze in Mechelen een vrouwenteam hebben”
Foto: © photonews

Wist je dat Sofiane Hanni een zus heeft die ook voetbal speelt? Ze maakt momenteel het mooie weer in de Franse tweede klasse bij de vrouwen. “Vorig jaar is haar team uit Parijs gezakt inderdaad, ik volg het op de voet.”

Makkelijk om volgen is het natuurlijk niet, de resultaten van zus Jinane. “Ik kijk elk weekend wel wat ze doet via internet. En onze vader is er altijd bij en geeft dan altijd een briefing over de match”, aldus Sofiane Hanni tegen Voetbalkrant.com.

“Mijn twee oudste zussen spelen geen voetbal, mijn broertje speelt bij Ivry in de jeugdploegen. We hebben wel een sportieve familie, dat klopt”, lacht Hanni de tanden bloot.

En of hij weet dat ook KV Mechelen een damesploeg heeft? Natuurlijk, want Hanni is zelfs lid van de fanclub Gloria – waar ook Jan Mulder deel van uitmaakt – van de dames. “De fans hebben me er attent op gemaakt. Ik volg ze wel, maar ik ben nog niet gaan kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties