Lestienne in tranen bij boodschap Preud'homme: "Dat zijn woorden die me echt raken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Lestienne in tranen bij boodschap Preud'homme: "Dat zijn woorden die me echt raken"
Foto: © photonews

Maxime Lestienne vierde woensdag zijn rentree bij PSV met een invalbeurt in de Champions League. Onze landgenoot kende enkele zware maanden met het overlijden van zijn ouders.

Tijdens de rust van de CL-ontmoeting tussen PSV en Atlético Madrid zond Proximus 11 een reportage uit over Lestienne. Daarin kreeg de Henegouwer onder meer een boodschap van Michel Preud'homme te zien.

"Hoi Max, hier jouw voormalige coach. Ik wil je gewoon zeggen dat ik vaak aan jou denk. Ik heb jou altijd een uitzonderlijke voetballer gevonden, hoewel je de laatste tijd moeilijke momenten hebt gekend. Kop op en beleef weer plezier aan het leven. Maar blijf ook ernstig, want om iets te bereiken, moet je ernstig blijven. Ik wens je beide toe", aldus Preud'homme.

Als ik echt naar hem had geluisterd, dan had ik nog veel meer geleerd

De boodschap zorgde voor tranen bij Max. "Dat zijn woorden die me echt raken. De samenwerking met Michel in Brugge was niet altijd even gemakkelijk voor mij. Maar ik weet dat hij me graag had en dat hij me begreep. Hij wilde me beter maken. Als ik echt naar hem had geluisterd, dan had ik nog veel meer geleerd", beseft Lestienne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties