Reactie Vanhaezebrouck over tegengoal: "Ik mag de goal niet herbekijken want ik ga er ziek van worden"

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove vanuit Gent
| 4 reacties
Vanhaezebrouck over tegengoal: "Ik mag de goal niet herbekijken want ik ga er ziek van worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de match op de persconferentie was er ruimte voor krasse uitspraken van beide coaches. Het werd een heerlijk schouwspel tussen Vanhaezebrouck en Ferrera.

Emilio Ferrera blikte tevreden terug op de wedstrijd van zijn ploeg. "Ik ben heel tevreden over het spel, Gent heeft het heel moeilijk gehad. Normaal zijn ze hier gewend van veel druk te zetten en veel kansen te creëren."

"Je ziet veel ploegen zich aanpassen, maar wij hebben dat niet gedaan. Beide ploegen hebben niet zoveel kansen gehad, maar het was een mooie tactische match met twee verschillende systemen. Misschien hadden wij zelfs nog de beste kansen. Ik hoop vooral dat het na deze wedstrijd niet enkel over de scheids zal gaan."

Vanhaezebrouck reageerde zoals alleen hij dat kan. "Ik weet al wat ik mag zeggen en wat niet. Eerst en vooral wil ik Leuven feliciteren, ze hebben zich wel aangepast, maar op een heel positieve manier. Felicitaties daarvoor."

Over de match zelf was Vanhaezebrouck nuchter in zijn analyse. "Als je tegen druk speelt, moet je mensen hebben die durven uitvoetballen, ik moest me schor roepen om bepaalde spelers vooruit te krijgen. Voor de rest was het evenwichtige eerste helft waarin zij hele grote kansen kregen. Ik kon wel leven met 0-0, ik was niet tevreden, maar oké."

"Ik ben het meest ontgoocheld over de start in de tweede helft. Als ik vraag om scherper en sneller te zijn en dan kom je zo uit de kleedkamer. Dat kan niet"

De Leuvens goal van Trossard ligt zwaar op de maag bij de Gentse coach. "Ik mag de goal niet herbekijken of ik ga er ziek van worden. Onvoorstelbaar! We staan met zes man rond twee van hen. Nadien in het laatste half uur hebben we gereageerd hoe ik het wou zien", besluit Vanhaezebrouck.

Bekijk hieronder de reacties van zowel Vanhaezebrouck als Ferrera. Opgelet, het laden van de filmpjes kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties