Keert Nill De Pauw terug naar de Jupiler Pro League?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Keert Nill De Pauw terug naar de Jupiler Pro League?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij maakte de voorbije jaren het mooie weer bij Sporting Lokeren, maar tegenwoordig zit Nill De Pauw – mede door een blessure – op een zijspoor in de Ligue 1. Na een moeilijk eerste seizoen bij Guingamp is het niet helemaal duidelijk of hij nog langer in Frankrijk blijft.

Bij Sporting Lokeren zijn ze De Pauw nog niet vergeten. “We volgen zijn situatie op, maar dat is ook logisch natuurlijk. Iedere interessante speler die haalbaar is, volgen wij. Maar let op: als men daar een bedrag van enkele miljoenen op kleeft, is Nill natuurlijk niet haalbaar voor ons”, zegt Georges Leekens.

Leekens kent De Pauw nog van vroeger en werkte graag met de winger samen. “Nill ligt nog onder contract in Frankrijk, maar hij is wel één van die jonge jongens die ik hier in mijn vorige periode zag doorbreken. Samen met De Bock en Thsimanga bijvoorbeeld. Die jongens hebben destijds hard gewerkt en het hier goed gedaan.”

"We kunnen niet met miljoenen toveren"

Georges Leekens

Hoewel de interesse misschien nog niet concreet te noemen is, houdt Lokeren de situatie van zijn ex-speler wel in de gaten. “Het is niet dat we een koopje moeten doen, maar we kunnen niet met miljoenen toveren. We zien wel”, besluit Leekens.

De Pauw begon het seizoen bij Guingamp als titularis, maar verdween na drie wedstrijden uit de basis. Daarna moest de 26-jarige aanvaller zich tevreden stellen met invalbeurten. In januari liep De Pauw dan een blessure op, waardoor hij momenteel niet in actie komt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties