Terugblikken naar seizoen en vooruitblikken naar play-offs: "Voor ons is PO2 een mooie zaak"

Terugblikken naar seizoen en vooruitblikken naar play-offs: "Voor ons is PO2 een mooie zaak"

Elk seizoen maken wij een prognose van hoe wij denken dat de nieuwe jaargang zich zal ontspinnen. Na de reguliere competitie houden we onszelf aan een lakmoesproef. En we blikken ook vooruit en polsen met een speler naar play-off 1 of play-off 2. Vandaag: Moeskroen.

De komende weken gaan we ploeg per ploeg bespreken wat we van hun reguliere competitie vonden én wat zij verwachten van de play-offs die er zitten aan te komen.

In onze prognose was Moeskroen op een 12e plaats terechtgekomen, terwijl ze in realiteit 14e werden. Dat wij ze vrij hoog hadden gezet, was vooral gebaseerd op enkele redacteurs die nog een injectie hadden verwacht in de maand augustus.

Die kwam er echter nauwelijks of niet, al bij al mogen de Henegouwers dan ook vrij tevreden zijn met de 14e stek. "Play-off 2 is voor ons al bij al een mooie zaak", klonk het bij Castelletto. "We zitten ook in een leuke groep met Kortrijk en Standard, we gaan ons best doen en het match per match bekijken."

Ook Anice Badri ziet het zitten in de eindstrijd. "De 14e plaats was dit seizoen ons doel, nu kunnen we zonder druk aan de eindstrijd beginnen. Het worden mooie wedstrijden en we gaan die gewoon proberen winnen. Waar we kunnen uitkomen? Niets moet en alles mag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties