Dit is ons team van de speeldag

Redactie
| 13 reacties
Dit is ons team van de speeldag
Foto: © photonews

Speeldag vier van play-off 1 ligt alweer achter ons. En het was een erg leuke midweek, waarbij vooral de spelers van Racing Genk erg sterk acteerden.

Doelman

In diverse matchen van play-off 1 vlogen de doelpunten wel erg vlot binnen. Daarom kiezen we voor Silvio Proto in doel, de enige goalie die geen enkele veldgoal moest slikken.

Verdediging

In de verdediging kunnen we niet om Sebastien Dewaest, die alweer een dijk van een prestatie neerzette. En ook zijn confraters Jere Uronen en Kabasele deden het opnieuw prima. Op rechts spelen we Henrik Dalsgaard uit - de scorende man van Essevee, nu al zijn derde dit seizoen.

Middenveld

Kenny Saief werd tegen zijn voet uitgespeeld op rechts, maar deed het wonderwel. En ook Fernando Canesin zorgde voor twee heerlijke assists. Ook Pozuelo, Buffel en Kaya toonden zich draaischijven bij respectievelijk Genk en Zulte Waregem.

Aanval

In de spits tenslotte zetten we met Mbaye Leye de speler die al zijn 17e doelpunt maakte dit seizoen. Hij was opnieuw een gesel voor de defensie van Oostende en zorgde voor een wereldgoal, al stond die in de schaduw van de roos van Ndidi.

Slotsom: vijf man van Racing Genk, drie van Zulte Waregem, twee van KV oostende en eentje van Anderlecht in ons team van de week. Een weerspiegeling van de midweekspeeldag?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties