Antwerp FC is enthousiast over nieuwkomer: "Hij is een garantie op succes"
Redactie
| 12 reacties

RAFC stelde vanmiddag Lallemand en Verstraeten officieel voor

Antwerp FC is enthousiast over nieuwkomer: "Hij is een garantie op succes"
Foto: © photonews

Antwerp kon vandaag al een dubbele aanwinst voorstellen voor volgend seizoen. Met Michael Lallemand en Jordy Verstraeten haalt The Great Old twee mannen met ervaring in eerste klasse. Vooral voor Lallemand zijn de verwachtingen hooggespannen.

De 23-jarige aanvaller Lallemand komt over van KV Kortrijk, waar hij dit seizoen nauwelijks speelkansen kreeg. "We wilden Lallemand vorig jaar al weghalen bij Eupen, maar hij koos ervoor om naar KV Kortrijk te trekken. We zijn nu dus heel blij dat het met een jaartje vertraging toch gelukt is om hem naar de Bosuil te krijgen", vertelt CEO Patrick Decuyper

Ook de kersverse coach in Deurne-Noord, Frederik Vanderbiest, is heel tevreden over de komst van de Oostkantonner. "Als je naar zijn statistieken kijkt, dan is hij een garantie op succes in tweede klasse. Bovendien kan hij als hangende én als diepe spits uit de voeten." Lallemand speelde vier seizoenen voor KAS Eupen en wist er 29 keer te potten.

Purple Talent

Jordy Verstraeten werd aangekondigd als een groot talent. De 20-jarige verdediger komt over van Zulte Waregem, maar kreeg zijn opleiding in Anderlecht. Decuyper liet zich alvast de volgende veelbelovende woorden ontvallen: "Hij is nu misschien nog geen grote naam, maar kan er zeker één worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties