Reactie Dolgelukkige Juhasz nog steeds met z'n hoofd bij België: "Ik vond de Belgen zeker niet slecht spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Bordeaux
| 0 reacties
Dolgelukkige Juhasz nog steeds met z'n hoofd bij België: "Ik vond de Belgen zeker niet slecht spelen"
Foto: © photonews

Roland Juhasz bleef dan wel op de bank, maar liep toch met een grote smile door de mixed zone na de zege van Hongarije tegen het sterker geachte Oostenrijk. De centrale verdediger is ook z'n tijd bij Anderlecht nog niet vergeten.

"Het was erg lang geleden dat we ons konden kwalificeren, maar liefst 44 jaar, en we waren er echt op gebrand om te tonen dat we een goed team hebben", aldus Juhasz in een gesprek met Voetbalkrant.com na de overwinning tegen Oostenrijk.

Natuurlijk volg ik Anderlecht nog

"Net omdat het zolang geleden was, wilden we ons echt tonen. Dat we er bijna zijn met die overwinning omdat de derde beste doorgaat? Wij willen de tweede plaats pakken, of wie weet de eerste. We zullen geen genoegen nemen met plek drie."

"Natuurlijk volg ik Anderlecht nog, als je er acht jaar lang gespeeld hebt, is dat logisch." Ook de Belgische nationale ploeg zag hij aan het werk tegen Italië. "Ik heb de match gezien en vond dat ze toch niet al te slecht speelden."

"Zeker in de tweede helft deden ze er alles aan om de gelijkmaker te kunnen maken, maar Italië verdedigde echt goed en speelde het slim uit", sloot Juhasz af. Hongarije speelt z'n tweede wedstrijd tegen IJsland op zaterdag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties