Overzicht oefenmatchen: Zulte Waregem en Westerlo verdelen de buit, Antwerp zwaar onderuit

Bart Ver Elst
| 1 reacties

Ook dinsdagavond stonden er oefenwedstrijden geprogrammeerd. Zulte Waregem herstelde zich nog na een doelpunt van De Ceulaer, STVV won dan weer met ruime cijfers van Antwerp.

Antwerp - STVV 1-4

Antwerp was in een oefenwedstrijd op de Bosuil niet opgewassen tegen eersteklasser Sint-Truiden. Meer daarover hier.

Westerlo - Zulte Waregem 1-1

Een oefenduel tussen eersteklassers Westerlo en Zulte Waregem is op een 1-1 gelijkspel geëindigd. In de eerste helft werd er niet gescoord, in de tweede helft bracht Benji De Ceulaer Westerlo op voorsprong.

Maar vijf minuten voor tijd hing Mbaye Leye de bordjes in evenwicht met een strafschop. De wedstrijd eindigde op een draw, zaterdag spelen Westerlo en Zulte Waregem nog een oefenwedstrijd tegen respectievelijk OHL en tegen het Nederlandse NEC Nijmegen.