Reactie Vreven kan eindelijk juichen: "We staan nu op twee punten van Club Brugge. Als we daar een heel jaar blijven staan, dan..."

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Beveren
| 5 reacties
Vreven kan eindelijk juichen: "We staan nu op twee punten van Club Brugge. Als we daar een heel jaar blijven staan, dan..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren heeft er zes speeldagen lang op moeten wachten, maar tegen Club Brugge was het eindelijk raak: een eerste driepunter. Stijn Vreven was na afloop van de wedstrijd dan ook een héél tevreden man.

“Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk hebben we onze eerste zege beet. Het doet bovendien deugd om te kunnen zeggen dat we de drie punten niet gestolen hebben. Deze overwinning doet dus dubbel deugd”, aldus Vreven.

De trainer van Waasland-Beveren voelde gedurende de wedstrijd dat er iets mogelijk was tegen Club Brugge. “Voor aanvang van de wedstrijd had ik het gevoel dat Club Brugge naar hier kwam in functie van de Champions League.”

"Club Brugge wilde snel de boel op slot gooien."

“Zij wilden snel scoren en vervolgens de boel op slot gooien. Na 45 minuten had ik dat gevoel niét meer, en dus vroeg ik aan mijn spelers om vrijer te gaan voetballen. Met succes.”

“We staan nu op twee punten van Club Brugge. Als we daar een volledig seizoen kunnen blijven staan, dan hoor je mij niet klagen. (lacht) Neen, serieus: deze overwinning moet ons een boost geven”, besloot Vreven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties