Reactie 'De man van tien miljoen' charmeert: "Gekomen om titel te winnen voor de fans"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 1 reacties
'De man van tien miljoen' charmeert: "Gekomen om titel te winnen voor de fans"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolae Stanciu heeft zijn entree in het Astridpark niet gemist. Het gebeurt immers ook niet elke keer dat een nieuwe speler een staande ovatie krijgt bij zijn wissel. Ja, er zit muziek in de Roemeense spelmaker en dat had het publiek ook door.

Weiler had het vrijdag nog over een probleem met de taal, maar het Engels lijkt Stanciu voldoende machtig. De bescheiden Roemeense topaankoop kwam het achteraf uitleggen. En de eerste vraag was natuurlijk of zijn recordsom van tien miljoen geen extra druk op hem legde. "Nee, ik voelde geen extra druk", schudde hij het hoofd. "Ik wil gewoon alle matchen proberen te winnen."

Scoren deed hij niet, al kreeg hij er wel een paar goeie kansen toe. "Ja, in de eerste helft kon ik al vrij schieten, maar de bal wou er niet in. Al heb ik er geen problemen mee om zelf niet te scoren en als het team dan wel wint. Ik ben gekomen om kampioen te worden, om prijzen en titels te winnen. Ik wou nergens anders heen dan naar Anderlecht", charmeerde hij de fans, die voor hem al gewonnen zijn.

Hij kreeg na de match een staande ovatie van de fans.

"Het is een fantastisch publiek. Voor hen wil je wel winnen en ik wil hen bedanken om me direct welkom te doen voelen. Ook mijn ploegmaats hebben me direct thuis doen voelen. Alexandru (Chipciu) kende ik natuurlijk al, we waren al langer vrienden, maar iedereen deed zijn best", aldus 'de man van tien miljoen'.

En we hebben de beste Stanciu nog niet gezien. "Nee, hopelijk speel ik de komende matchen steeds beter, net als het team. We hebben nog wat tijd nodig. Ik hou ervan veel te passen en ik heb al gezien dat ik daarvoor de ideale spelers rond mij lopen heb. Tielemans en Dendoncker zijn nog jong, maar nu al vedetten. We gaan proberen ons te amuseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties