Francky Dury zag dodelijk efficiënt Essevee: "Je moet geen tien kansen hebben om 0-2 te winnen"
Redactie vanuit Sint-Truiden
| 4 reacties

Zulte Waregem wint tot vreugde van Francky Dury proper, maar zakelijk op bezoek bij STVV

Francky Dury zag dodelijk efficiënt Essevee: "Je moet geen tien kansen hebben om 0-2 te winnen"
Foto: © photonews

Zulte Waregem won ook op bezoek bij STVV met een goede organisatie: 0-2. En zo mag het als leider de wedstrijd tegen Club Brugge aanvatten. Francky Dury was een tevreden coach, Ivan Leko was iets minder blij na het treffen.

"Je moet toch geen tien kansen hebben om met 0-2 te winnen ook hé", aldus Francky Dury na de overwinning van Zulte Waregem in en tegen STVV. "We waren efficiënt, dat klopt. Maar onze eerste helft was goed."

"We moesten uit het duel raken en dat is ons na een kwartier gelukt. Daarna hebben we ook snel twee keer kunnen scoren. In de tweede helft hebben we kunnen standhouden en zijn we goed weggekomen een paar keer", gaf de oefenmeester toe.

Zien hoe iedereen reageert na match op kunstgras

"In de tweede helft hadden we het inderdaad wat moeilijker. Misschien dat enkele spelers al een beetje met Club Brugge in het hoofd zaten? Ik weet het niet. Maar we hebben onze job als leider gedaan en kunnen nu vooruitkijken naar de match tegen blauw-zwart."

Maar dat zal misschien wel zonder Hamalainen en nu ook Marrone moeten: "We hebben een goede kern, maar veel mag er ook niet mislopen. We gaan de komende dagen ook moeten zien hoe iedereen gaat reageren na deze wedstrijd op kunstgras. De matchen volgen elkaar snel op, maar we gaan ons klaarstomen voor zaterdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties