Voormalig vedette van Club: "Dat de fans nog steeds mijn naam schreeuwen, leert me dat ik een goed voetballer en mens was"

Redactie
| 0 reacties
Voormalig vedette van Club: "Dat de fans nog steeds mijn naam schreeuwen, leert me dat ik een goed voetballer en mens was"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Robert Spehar zullen de fans van Club Brugge wel nog altijd kennen. De Kroaat scoorde met de ogen gesloten. Nu ambieert hij een trainerscarrière en België is zeker niet uitgesloten om dat te lanceren.

Eerst was hij makelaar, maar nu wil hij een andere richting op. "Ik ben begonnen als coach van een Kroatische vierdeklasser, maar werk nu in de derde afdeling. Ik hoop ooit in eerste of tweede afdeling te werken. En waarom zou dat niet in België kunnen? Ik heb alvast alle UEFA-licenties. Ik kan me ook behoorlijk uitdrukken in vier talen: Kroatisch, Italiaans, Engels en Frans", aldus Spehar in Fan!

Spehar komt nog regelmatig eens naar Brugge. "Ik laat Club Brugge nooit los en gelukkig is het ook omgekeerd. Regelmatig vraagt Vincent Mannaert of ik een wedstrijd wil bijwonen. Vorig seizoen heb ik de aftrap mogen geven. Dat de supporters twintig jaar later mijn naam nog scanderen, dat ontroert mij. Daaruit leer ik dat ik als voetballer én als mens een goede indruk heb gelaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties