Moet Vanhaezebrouck zich zorgen maken? 'AA Gent speelt tijdens de winterstop mogelijk basispion kwijt'

Redactie
| 17 reacties
Moet Vanhaezebrouck zich zorgen maken? 'AA Gent speelt tijdens de winterstop mogelijk basispion kwijt'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent zag tijdens de vorige transferperiode verschillende sterkhouders vertrekken. Zo zochten Laurent Depoitre, Matz Sels én Sven Kums allen andere oorden op. Mogelijk speelt Gent tijdens de winterse transferperiode opnieuw een speler kwijt.

Volgens Het Nieuwsblad heeft de Spaanse eersteklasser Granada zijn oog laten vallen op Stefan Mitrovic. Granada, de club van onder meer Mehdi Carcela en Andreas Pereira, staat voorlaatste in La Liga en kan wel wat defensieve versterking gebruiken.

Als het even kan, hoopt Granada de Servische beer van De Buffalo’s tijdens de wintermercato binnen te halen. De 26-jarige Mitrovic speelde in het verleden al even bij het Spaanse Valladolid, maar het is niet duidelijk of hij staat te springen om tegen degradatie te gaan knokken.

Mitrovic wilde Tottenham... En kreeg Tottenham

Mitrovic staat overigens te popelen om na de winterstop opnieuw Europees uit te komen met Gent. De Serviër hoopte vurig op een loting waarbij het Engelse Tottenham Hotspur uit de pot kwam, en kreeg uiteindelijk zijn zin. Een extra element om hem aan boord te houden voor Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties