Preud'homme weet welk kerstgeschenk hij wil: "We willen dit jaar afsluiten als leider"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 83 reacties
Preud'homme weet welk kerstgeschenk hij wil: "We willen dit jaar afsluiten als leider"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het einde van het jaar nadert, maar voor de heren profvoetballers uit onze eerste klasse er even tussenuit knijpen staan er wel nog drie competitiewedstrijden op het programma. Bij Club Brugge hebben ze één doel: de leidersplaats veroveren.

“We staan op één punt van de leiding en we gaan er dan ook alles aan doen om dit jaar nog zoveel mogelijk punten te pakken. In de hoop dat we 2016 op de eerste plaats kunnen afsluiten”, vertelde Michel Preud’homme op zijn wekelijkse persbabbel.

Nu blauw-zwart uit de Champions League én de beker ligt, rest er nog één doel: een tweede landstitel op rij. “We hebben dit jaar nog drie wedstrijden voor de boeg: twee thuismatchen en een moeilijke verplaatsing (Eupen, nvdr.). We focussen ons nu enkel en alleen nog op het kampioenschap en willen zoveel mogelijk punten sprokkelen. Die eerste plaats is dan ook een mooie doelstelling", aldus de trainer van Club.

Zulte Waregem

“Of we een 9 op 9 nodig hebben om in onze opzet te slagen? Dat weet ik niet. We hebben ons lot niet in eigen handen. Als Zulte Waregem drie keer wint, gaan zij het nieuwe jaar in als leider”, besloot Preud’homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties