Kara is opnieuw in het land, maar zal hij Anderlecht nog helpen? "Ik wil er niets meer over zeggen"

Redactie
| 11 reacties
Kara is opnieuw in het land, maar zal hij Anderlecht nog helpen? "Ik wil er niets meer over zeggen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kara Mbodji zat met zijn hoofd al in de Premier League, maar Anderlecht wimpelde Leicester City en Crystal Palace af. En zo zette de Senegalese verdediger vandaag toch gewoon voet aan grond in België.

Enkele journalisten stonden Kara Mbodji op te wachten op de luchthaven van Zaventem. Erg spraakzaam was de Senegalees, die terugkwam van de Africa Cup, niet. Op de vraag van HLN of hij een goede vlucht had, kon er nog een droge "ja" vanaf. De journalist in kwestie vroeg ook of hij klaar was om Anderlecht aan de titel te helpen. "Daar wil ik niets meer over zeggen", zei Kara herhaaldelijk.

Gisteren reageerde Kara nog met een tweet op alle geruchten en verdachtmakingen in de media. (Lees HIER meer) De Senegalees had zichzelf de dagen voordien onmogelijk gemaakt bij paars-wit door op Twitter te reageren op verwensingen van gefrustreerde Anderlecht-fans. Het is maar zeer de vraag hoe Kara met alle perikelen van de voorbije dagen zal omgaan. Het wordt ook afwachten hoe de supporters hem zullen verwelkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties