Belgische analisten nemen het op voor Nederlanders van Club: "Blind had op zijn minst moeten komen kijken"

Redactie
| 68 reacties
Belgische analisten nemen het op voor Nederlanders van Club: "Blind had op zijn minst moeten komen kijken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge breidde zijn Nederlandse legioen tijdens de voorbije transferperiode uit tot vier man. Ruud Vormer, Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn speelden zich al meermaals in de kijker. Maar sinds ze bij blauw-zwart spelen, kregen ze nog geen uitnodiging voor Oranje in de bus.

“Ik moet er maar blijven aan denken… Als je die twee – Denswil en van Rhijn – ziet spelen bij Club Brugge en Danny Blind speelt dan met Matthijs de Ligt (de 17-jarige speler van Ajax, nvdr.), klopt er iets niet”, aldus Filip Joos in Extra Time.

“Je zou toch verwachten dat Blind op zijn minst eens kwam kijken naar die jongens”, pikte Marc Degryse in. “De Nederlandse bondscoach had toch al dikwijls op onze Belgische velden gesignaleerd moeten zijn.”

"Als je een jongen van 17 de voorkeur geeft op de Nederlanders van Club Brugge... Tja."

Geert De Vlieger

Het laatste woord was voor Geert De Vlieger. Ook hij snapt niet dat de Nederlanders van Club nog niet werden opgeroepen voor de nationale ploeg van Nederland. “Los van het feit of een bondscoach al dan niet komt kijken: als je een jongen van 17 die nog maar vier keer speelde bij Ajax de voorkeur geeft op jongens die toch al een en andere hebben bewezen bij Club Brugge… Tja.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties