Licht Genk de optie? "Het liefst blijf ik hier, maar anders kan ik hopelijk met opgeheven hoofd vertrekken"
Redactie
| 4 reacties

Jean-Paul Boëtius wil definitief naar KRC Genk

Licht Genk de optie? "Het liefst blijf ik hier, maar anders kan ik hopelijk met opgeheven hoofd vertrekken"
Foto: © photonews

Genk ligt na de 1-1 tegen Celta Vigo uit de Europa League en moest ook al genoegen nemen met play-off 2, maar ze zijn dit seizoen toch een van de meest inderukwekkende ploegen in België. De Limburgers willen de groep graag bij elkaar houden, Jean-Paul Boëtius wil daar ook deel van uitmaken.

De winger wordt momenteel gehuurd van FC Basel, waar hij amper kansen kreeg. "Er is een optie die nog niet gelicht is. Ze hebben tot het einde van het seizoen. Dat heeft de technisch directeur duidelijk gemaakt aan de pers", vertelde Boëtius aan FOX Sports. "Ik moet geduldig blijven en me de laatste wedstrijden van m'n beste kant laten zien. Ik zit hier goed in m'n vel. De optie zit in het contract. Als ik het er niet mee eens was, had ik hem er niet in laten zetten."

De Nederlander bevestigde nogmaals dat zijn komst naar België een goede zet was. "Het is gebleken dat ik de juiste keuze heb gemaakt door hier heen te komen. Het liefst blijf ik hier, maar anders kan ik hopelijk met opgeheven hoofd vertrekken," zei hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties