Gaat Club Brugge na Anderlecht en Standard met derde Mechelse verdediger lopen? Malinwa anticipeert op nakende vertrek

Diederik Geypen Aernout Van Lindt
Diederik Geypen en Aernout Van Lindt
| 9 reacties
Gaat Club Brugge na Anderlecht en Standard met derde Mechelse verdediger lopen? Malinwa anticipeert op nakende vertrek
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na Ivan Obradovic (Anderlecht) en Milos Kosanovic (Standard) ziet het ernaar uit dat Jordi Vanlerberghe (Club Brugge?) de derde Mechelse verdediger wordt die op korte tijd andere oorden opzoekt. En toch raakt de voorraad achterhoedespelers niet uitgeput.

Club Brugge bracht ondertussen een bod uit op de 20-jarige Vanlerberghe, dat door Malinwa werd geweigerd. "Vroeger ging KV Mechelen te makkelijk in op de wensen van andere clubs", vertelt voorzitter Johan Timmermans aan Voetbalkrant.com. "Voortaan doen we er alles aan om de gegeerde spelers hier te houden."

"Er hangt een nieuw elan rond de club, die een stabiele eersteklasser wil zijn en aanleunt tegen de subtop. Dit laat ons toe spelers ervan te overtuigen dat Mechelen een mooi verhaal is."

Contractverlengingen

Toch lijkt de kans groot dat Vanlerberghe voor de juiste prijs KV verlaat. En dus maken de Maneblussers werk van andere dossiers. Het contract van Elias Cobbaut (19), dat nu tot medio 2018 loopt, wordt mogelijk volgende week al opengebroken.

En ook in rechtsachter Jules Van Cleemput (19) ziet Mechelen toekomst, al speurt Malinwa - op vraag van Ferrera - voor de backposities wel verder naar aanvallend ingestelde profielen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties