Hoe verschijnt Anderlecht zondag aan de aftrap? "Fysiek gesloopt waarschijnlijk, mentaal topfit"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 39 reacties
Hoe verschijnt Anderlecht zondag aan de aftrap? "Fysiek gesloopt waarschijnlijk, mentaal topfit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Jan Mulder kun je altijd terecht voor een ongezouten mening. In zijn column in Het Laatste Nieuws blikt hij vooruit op de mogelijk beslissende match in de titelstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge.

"Rustig voor de televisie zitten, met Luik-Bastenaken-Luik en Anderlecht-Club Brugge, en even bijkomen van de emoties. Ik denk niet dat het lukt in Brugge en Anderlecht. Ze zijn daar woedend. Niet tot bedaren te brengen. Deze eerste vooruitblik op het weekeinde moet een terugblik zijn," begint Mulder in zijn column.

"Generaal manager Mannaert van Club was in alle staten over het beroep van het bondsparket inzake de vrijspraak van trainer Preud'homme = de vrijspraak van zijn notitieboekje. "De schaamte voorbij", zei Mannaert. Ik ben dat met hem eens. Een boekje op het gras gooien is geen straf en zeker geen beroep waard."


Helemaal vertroebeld werd de prachtige voetbalavond op Old Trafford niet, de vraag is wel hoe Anderlecht morgen aan de aftrap komt. Fysiek gesloopt waarschijnlijk, mentaal topfit. Als je in Manchester zo goed speelt, heeft dat betekenis voor het vervolg. Anderlecht zal hier gesterkt uitkomen. Club, met hopelijk Preud'homme op de bank en zijn notitieboekje op schoot, zal vol voor zijn laatste kans gaan. Het wordt een zinderende wedstrijd," hoopt Jan Mulder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties