Begrip voor reactie Mercier: "Maar waarom hij naar de kleedkamer wou, dat moet je aan hem vragen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 0 reacties

Xavier Mercier reageerde erg teleurgesteld na vervanging voor de rust

Begrip voor reactie Mercier: "Maar waarom hij naar de kleedkamer wou, dat moet je aan hem vragen"
Foto: © photonews

Het beeld van Kortrijk-Eupen, naast de wereldgoal van Sarr, was de vervanging van Xavier Mercier nog een heel eind voor de rust. De Fransman wou naar de kleedkamers trekken, maar werd tegengehouden door Saadi.

"Ik begrijp dat, als je als voetballer voor de rust vervangen wordt, ben je uiteraard niet tevreden", aldus Belhocine na de wedstrijd. "Ik denk dat elke speler ter wereld dat wel zou hebben. Ik vond dat er iets moest gebeuren, ik koos voor hem, maar het kon evengoed iemand anders zijn."

Op weg naar de kleedkamer

"We moesten tussen de lijnen spelen, uiteindelijk is het Totovytstkyi die de aansluitingstreffer maakte en ervoor zorgde dat we toch nog terug in de wedstrijd kwamen. Dat hij naar de kleedkamer wou gaan, dat heb ik zelfs niet gezien. Waarom? dat moet je aan hem vragen", sloot Belhocine af.

"Ik zag dat hij wou vertrekken, en ik begrijp het. Xavier is een uitstekende speler, maar dat is nooit plezant, vervangen worden voor de rust. Ik denk dat de coach een tactische wijziging wou doorvoeren, jammer genoeg viel de keuze op hem. Nu moeten we hem erdoor helpen", aldus Kage.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws