Reactie Mechelse matchwinnaar Nils Schouterden (opnieuw) in de clinch met fans van zijn ex-ploeg: "Ik snap niet waarom ze het doen, dat werkt toch averechts?"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Mechelse matchwinnaar Nils Schouterden (opnieuw) in de clinch met fans van zijn ex-ploeg: "Ik snap niet waarom ze het doen, dat werkt toch averechts?"

Nils Schouterden was woensdagavond de Mechelse matchwinnaaar met zijn tweede treffer van het seizoen. Na zijn doelpunt jende de winger de supporters van zijn ex-ploeg Sint-Truiden.

De 28-jarige Schouterden kreeg tijdens de wedstrijd vanalles naar zich toegeroepen vanuit het bezoekersvak. "Fans moeten weten dat dit ook averechts kan werken", verduidelijkte de Mechelse vleugelaanvaller zijn zoete wraak.

Eerder dit seizoen ging Schouterden ook in de clinch met de aanhang van Westerlo. (Dat leest u HIER) "Ik heb er geen probleem mee dat ze zo doen. Maar als zij zich zo gedragen, moeten ze begrijpen dat ze een reactie mogen verwachten. Ik beklaag mijn tijd bij STVV absoluut niet, en snap dan ook niet goed waarom ze telkens zo doen."

De goal was voor drie kwart de verdienste van Tim Matthys

Het gedoe met de Truiense fans nam de aandacht wat weg van de knappe aanval. "De goal was voor drie kwart de verdienste van Tim (Matthys, red.). De voorzet was perfect, ik stond waar ik moest staan."

"Het doelpunt kwam op het juiste moment, want we kenden een moeilijke start. Hoe dat kwam? Misschien omdat we midweeks speelden. Voor veel spelers was het al een lang een slopend seizoen", besloot Schouterden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties