Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties

Heel wat jongens van Oostende en Club in het Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!

De titelstrijd gaat na het verlies van Gent op Oostende nu écht tussen Anderlecht en Club. Dit weekend gaat Oostende echter met de meeste nominaties in het Team van de Week lopen.

Doel

Tussen de palen keepte ook Jo Coppens een sterke wedstrijd bij Roeselare, maar de keuze viel toch op de acrobatische toeren van Hendrik Van Crombrugge met Eupen tegen Genk. Geen wonder dat heel wat teams achter deze doelman zitten.

Verdediging

Achterin bewijst Antunes het ongelijk van Vanderhaeghe week na week. Hij werd het hele seizoen over het hoofd gezien, maar tekende tegen Gent opnieuw voor een sterke prestatie. In het centrum kiezen we voor Spajic, die een onzeker Anderlecht behoedde voor erger tegen Zulte Waregem.

Maar wat gezegd van de prestatie van Engels. Opnieuw naast de ploeg beland maakte hij zich op voor een wedstrijd op de bank, maar kreeg minuten voor de wedstrijd te horen dat hij moest spelen. Hij deed dat geweldig in Charleroi.

Middenveld

Op het middenveld mocht Koen Persoons niet ontbreken. Hij tilde Lokeren eigenhandig weg uit een blamage tegen Moeskroen. Met 0-2 achter keerde hij het tij met een goal. Wat dan met Franck Berrier? De Fransman was zijn heerlijk onvoorspelbare zelve tegen Gent en deed de Buffalo's meermaals pijn. Zijn goal was een beauty.

Buffel was de dragende kracht bij Racing Genk en Coopman had pech dat Leye niet kon afwerken op zijn geweldige assist. Anders had Anderlecht het nog wat lastiger gehad. Maar de oscar van dit weekend gaat naar José Izquierdo. De Gouden Schoen etaleerde zijn klasse in Charleroi en scoorde drie goals.

Aanval

The Smiling Assassin, Knowledge Musona, scoorde dan wel niet, toch was hij het die met zijn acties Gent helemaal zoek speelde. Davy Brouwers is een leuke ontdekking uit 1B, hij wervelde tegen Kortrijk met een weergaloze assist én goal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties